Till senaste kommentaren

Kan jag samla lån med dålig kreditvärdighet?

Hej, det är så att jag har varit så pass dum och tagit massor av små lån samt ett större lån på 200,000-  som jag skulle vilja samla och betala av med en förhoppningsvis bättre ränta.
Men pga alla kreditförfrågningar så har jag en väldig dålig kreditvärdighet.
Jag har jobb och en fast inkomst så att betala tillbaka kommer jag inte har några problem med det är just det att få till ett samlat lån som är problemet för mig.
Hur ska jag gå tillväga för att lyckas samla mina lån?

Mvh

Kommentarer

 • Hej Dan
  Tack för ditt inlägg!

  Vi kan hjälpa dig med en låneansökan för att samla dina lån och krediter till ett lån så att du kan sänka din månadskostnad och få en ränta på ett ställe. Bankerna prövar din ansökan för att ta reda på din ekonomiska situation och för att bedöma din framtida förmåga att betala tillbaka lånet. Utifrån detta bestämmer vardera bank och långivare hur mycket du kan låna.

  Dock skulle jag rekommendera dig innan att se över din kreditvärdighet på /https://www.minuc.se/ till en kostnad på 29 SEK/gång.

  Där kan du få en bra överblick på hur många kreditförfrågningar som är tagna i ditt namn och när de försvinner. En UC-fråga ligger kvar i 12 månader från att den registrerades. Du har större chans att få en bra ränta och månadskostnad om du avvaktar och låter kreditupplysningarna försvinna innan bankerna ser din ansökan.
  Har du ej möjlighet att vänta så kan du ansöka tillsammans med en medsökande, ni är välkomna att ringa in tillsammans till oss på 0771 13 13 10.

  Jag önskar dig lycka till och en fortsatt fin dag!
  Viktoria Handläggare Lendo

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.